Toen nog kroonprinses Beatrix met haar gezin in zand uitgebeeld...

Korting

€ 1,50 korting p.p. Zandsculpturen in Garderen

Waar een klein land groot in kan zijn! Typisch Nederlands: tradities, klederdrachten, ambachten, Koninklijk Huis, oud-Hollandse spelletjes, uitvindingen, spreekwoorden en nog veel meer... Onze Vaderlandse Geschiedenis wordt bij de Zandsculpturen in Garderen op een verrassende manier uitgebeeld!

Stap in een wereld van zand, kunst, vermaak en geschiedenis tijdens de tentoonstelling van 2023. .. Zoals u van ons gewend bent, is er weer veel nieuws te bewonderen. Wat dacht u bijvoorbeeld van zandsculpturen die de geschiedenis uitbeelden aan de hand van bekende spreekwoorden en gezegden? Maar er is meer te zien! Want... naast heel veel zandsculpturen zijn ook de houtsculpturen, miniaturen, diorama’s en zandtekeningen het bekijken waard! Deze tentoonstelling is niet alleen een lust voor het oog, maar ook leerzaam voor bezoekers van alle leeftijden.

Abonneevoordeel zandsculpturen: € 1,50 korting p.p. De korting geldt t/m 30 december 2023. Tickets zijn alleen online te bestellen en te betalen via de speciale actie pagina www.zandsculpturen.nl/RD (dus niet aan de kassa!) De € 1,50 korting is gebaseerd op de entreeprijs aan de kassa. Kinderen aan de kassa betalen € 5,- i.p.v. € 6,50. VAnaf 13 jaar € 12,- i.p.v. € 13,50.

Kijk voor meer informatie en online tickets zandsculpturen.nl

Aanmeldformulier