Beleef de avonturen van de Kameleon mee...

Korting

15% korting op bezoek aan ''Het Kameleoneiland' inclusief veerdienst of 15% korting op bezoek aan dorp Lenten en rondvaart met de Kameleon in Terherne

Bij Kameleondorp Terherne heb je aan één dag misschien niet eens genoeg. Bij mooi én ook bij minder mooi weer kun je hier naar hartenlust spelen, beleven en genieten.

Word lekker vies en leef je uit op het Avonturen Eiland, vaar in een praam over de Terhernster Poelen of bezoek het dorp Lenten en los daar een toestand op met bijzondere koffers en de Lentenbode. Dát en nog veel meer, het kan allemaal bij Kameleondorp in Terherne.
Altijd al eens op een onbewoond eiland willen stranden? Van lekker picknicken en genieten van de natuur en rust kun je er ook lekker vies worden, survivallen, in bomen klimmen en het moeras trotseren. Op het Avonturen Eiland van Kameleon Terherne beleef je de leukste avonturen.
Het eiland biedt volop natuurlijke uitdagingen aan jong en oud, een nat en vies pak of een schram loop je zomaar op.

Of bezoek het dorp Lenten waar het verhaal van de Kameleon zich afspeelt. Ontmoet veldwachter Zwart en Gerben Zonderland en natuurlijk de tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer. Stap in de Kameleon voor een rondvaart.

Aanmeldformulier