Op ontdekkingstocht in het Amazone regenwoud...

Korting

20% korting op de entreeprijs bij De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest

Ontdek Europa’s mooiste junglepark vol bijzondere bloemen, planten en dieren.

Of je nu op zoek bent naar spannende avonturen, verwonderende natuur of eindeloos speelplezier: De Orchideeën Hoeve is voor elk type reiziger een must-visit! Ontdek Europa’s mooiste indoorpark (25.000 m2) en dompel je onder in een adembenemende natuurbeleving. Dwaal over geheime junglepaden, maak jouw vakantieselfie tussen duizenden vlinders of met een papegaai op je hoofd, griezel bij de jungleshows en lunch onder de sprookjesachtige bloemenzee in de ‘Zwevende’ Bloementuin. In de Orchideeën Hoeve ervaar je het beste van de tropen binnen handbereik!

De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt, rolstoel- en kindvriendelijk.

Hoewel de 1,5 meter afstand houden is vervallen, wil de Orchideeën Hoeve u graag de ruimte geven voor een veilig & aangenaam bezoek. Daarom blijft het voor elke bezoeker noodzakelijk om uw bezoek vooraf te reserveren op datum en starttijd. Hiermee zorgen wij voor een betere spreiding van het bezoek over de dag. Kijk op de website van de aanbieder.

NB U kunt alleen de kortingsbon inleveren als u RD-abonnee of Terdege-abonnee geldt. Als u geen abonnee bent, krijgt u geen korting!

Aanmeldformulier