Welkom bij Fien & Teun

Korting

25% korting op entreeprijs bij Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers

Avonturenboerderij Molenwaard bestaat dit jaar 5 jaar! Beleef het Hollandse landleven met Fien & Teun. Geniet van een uniek dagje uit bij Avonturenboerderij Molenwaard. Ontdek de activiteiten en faciliteiten op het park.

Ga op ontdekkingstocht met Fien & Teun en behaal je boerderijdiploma.

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows! Samen beleef je een onvergetelijke dag middenin de Hollandse polder. Avonturenboerderij Molenwaard is in 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023 uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het Land van ANWB.

Reservering online is verplicht via www.avonturenboerderij.nl/rd-voordeelactie. De betaling vindt plaats aan de kassa. Neem uw bon mee in combinatie met uw rexervering heeft u recht op toegang tot het park.

Aanmeldformulier