Eropuit in de natuur met een ezel...

Korting

50% korting op een ezelwandeling en op entreeprijs bij Kinderboerderij speel- en doeparadijs De Koperen Ezel in Epe

De Koperen Ezel is een kinderboerderij met speeltuin. Er zijn naast ruim 40 ezels, ook cavia's, konijnen, geiten, hangbuikzwijnen, kippen, schildpadden, parelhoenders, kalkoenen, fazanten, pauwen, schapen, chinchilla’s uilen en geregeld jonge kalfjes. Naast de boerderij dieren heeft de koperen ezel ook steeds meer exotische dieren waaronder, wallaby’s, stekelvarkens, Mara’s, prairiehonden, Sika herten, een zeboe en een dromedaris.  Kortom: een kinderboerderij met heel veel dieren om te bewonderen en mee te knuffelen.

Er is ook plek om te spelen. Kinderen kunnen zich in de binnen- en buitenspeeltuin helemaal kunnen uitleven. Klauteren en klimmen, springen op de springkussens, spelen in de overdekte apenkooi en skelteren op de skelterbaan!

Op zoek naar iets anders? Ga eropuit met een ezel. Ezels zijn lieve zachtaardige dieren en lopen op een rustig en eigen tempo. Geniet zo op een ontspannen manier van de natuur. De tochten variëren van een half uur tot acht uur per dag. Prijzen vanaf € 13,50 (zonder korting).

Trek gekregen van het spelen en het wandelen met de ezel? Sluit dan de dag af met een heerlijke pannenkoek!

Beleef een ezel tastische dag! Een leuk uitje voor het hele gezin.

I.v.m. de maatregelen rondom Covid-19 kan het zijn dat u voor de kinderboerderij en speeltuin vooraf moet reserveren. Kijk op de website van de aanbieder.

Aanmeldformulier