Het brein.

Korting

Actietarief: 14,75 voor volwassen en kinderen bij CORPUS.

Maak een spectaculaire 'reis door de mens'. 
In CORPUS beleef je in 55 minuten een spectaculaire 'reis door de mens. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de wereld. Nergens anders krijg je zo'n bijzonder doorkijkje in  het functioneren van de mens. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Veel bewegen, verwantwoord eten en gezond leven, dat is het motto van CORPUS!
Begeleidt door een audiotour beleef je in groepen de 'reis door  de mens'.   Het is dan net alsof je in je eigen lichaam loopt. Je gaat bij  de knie het lichaam in en komt aan het einde van 'de reis' bij de hersenen weer naar buiten. Hierna kun je in je eigen tempo je weg vervolgen door onze 'mijn CORPUS', het interactieve deel van CORPUS. Hier vind je een schat aan informatie over het menselijk lichaam. Ook kun je hier allemaal leuke testjes doen en uitdagen spelletjes spelen.

I.v.m. de maatregelen rondom Covid-19 is er een beperkt aantal bezoekers per dag mogelijk. Daarom moet u zich vooraf aanmelden. Kijk op de website van de aanbieder.

Aanmeldformulier