Een spannend ritje op de motor...

Korting

Eén gratis attractiemunt bij recreatieoord Binnenmaas speeltuin en attractiepark in Mijnsheerenland

Wil je klimmen, klauteren, draaien, glijden, schommelen en/of kliederen met water ? Recreatieoord Binnenmaas heeft een leuke, gezellige en overzichtelijke speeltuin waar kinderen veilig kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen. Er zijn diverse klim- en klautertoestellen, glijbanen en schommels, water/ zandtoestel en een kabelbaan.

De speeltuin heeft ook een aantal kleine betaalde attracties. Zo kun je varen met elektrische bootjes, rijden op politiemotoren of in een Formule-1 wagen, lekker skelteren of botsen in één van de botsbootjes. Hiervoor koop je munten bij de kassa. Tegen inlevering van de bon krijg je bij je entreebewijs 1 gratis muntje. Wil je in meer attracties, dan kun jezelf munten bijkopen.

Ben je toe aan afkoeling? Dan kun je spetteren in het kleuterbad, heerlijk plonzen van de duikplank, baantjes zwemmen of glijden van de verschillende glijbanen en bij mooi weer zonnebaden op de uitgestrekte ligweiden. Het is bij “Openluchtzwembad Binnenmaas” allemaal mogelijk. Er is ook een kinderboerderij, je hoeft hiervoor niet te betalen.

Waterpret en speelplezier voor groot en klein!

Aanmeldformulier