Geniet van vlinder- en bloemenpracht

Korting

Gratis koffie, thee of limonade bij de Passiflorahoeve in Harskamp

Een dagje Passiflorahoeve is een dagje verwondering. U treft hier vijf verschillende vlindertuinen aan. Passiflora is uitgeroepen tot de meest complete Vlindertuin van de Wereld. Het is een tuin met vele soorten vlinders en planten die je niet zomaar ergens in een tuincentrum tegen komt.

Wat deze hoeve uniek maakt, is haar grote collectie Passiflora’s en Aristolochia’s en haar Tropische en Europese vlindertuinen met eigen vlinderkwekerijen. Er zijn meer dan 400 verschillende Passiflora’s, ruim 120 soorten Aristolochia’s, 300 Fuchsia’s en 100 Hibiscussen. Daarnaast kunt u ook genieten van tientallen andere kuipplantsoorten. In de Tropische Vlinderkwekerij mag u vooral de Orchideeënmuur niet missen en de Passiflora’s die hier in potten staan te bloeien! Neem daarnaast ook vooral even tijd voor de Subtropische Buitentuin. E is ook een vlindermuseum. Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk.

I.v.m. de maatregelen rondom Covid-19 is er een beperkt aantal bezoekers per dag mogelijk. Daarom moet u zich vooraf aanmelden. Kijk op de website van de aanbieder.

Aanmeldformulier