Bezoek de tentoonstelling over het Tsjechische merk TATRA.

Korting

Tweede persoon gratis DAF Museum Eindhoven

Een bezoek aan het DAF Museum betekent een rondgang door de tijd. Op de plek waar de gebroeders Hub en Wim van Doorne in 1928 in een kleine constructiewerkplaats zijn begonnen staat nu een groot museum met 7000 m2 tentoonstellingsoppervlakte.

De komende maanden wordt er naast de uitgebreide DAF-presentaties een unieke tentoonstelling gehouden die in het teken staat van het Tsjechische merk TATRA. DAF en TATRA werken al jaren samen. DAF levert Cabines en motoren voor de TATRA Phoenix en TATRA werkt met DAF samen op het gebied van aandrijftechniek. Er staan zeldzame personen- en vrachtauto’s van TATRA die nog nooit buiten Tsjechië tentoongesteld zijn.

Daarnaast ziet u in de permanente tentoonstelling o.a. aanhangwagens, trucks, autobussen, legervoertuigen. Hier ziet u wat DAF tussen 1932 en 1990 ongeveer heeft gemaakt.

De geschiedenis van de DAF personenauto voert langs een keur van historische auto’s met volop aandacht voor de revolutionaire traploze aandrijving van DAF, de Variomatic. De collectie personenauto’s wordt aangevuld met enkele zeldzame prototypes.

Een leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud, voor man en vrouw!

Abonneevoordeel: 2e persoon gratis t/m 31 december 2022.

Aanmeldformulier