Ook zin in een skelterritje?

Korting

Vier gratis frikandellen bij vier patat Speelpark & Maisdoolhof Voorthuizen

Kom klimmen en klauteren in de nieuwe 6 meter hoge klimtoren. Vlieg in één van de helikopters of maak een ritje met de trein! Zie je jezelf al racen op de traptrekker of de skelter, of pak je liever een autootje? Het kan allemaal. Word je van al dat spelen moe? Dan is het tijd om bij te komen in het maiszwembad.

Aan de allerkleinsten is ook gedacht. Zij kunnen lekker spelen in het zand met water, op de traphondjes, in de draaimolen en nog veel meer. Regent het? Gen probleem, je kunt nu ook overdekt spelen. Hier vind je onder andere een blokkenhoek, ballenbak en een groot klimtoestel om lekker in te ravotten.

Naast al dat spelen is er misschien ook nog tijd om de speurtocht te maken door het Maisdoolhof. Hier vind je 7 makkelijke en 7 moeilijke vragen. Ben je écht verdwaald? Klim dan even op de klimtoren middenin het Maisdoolhof, dan kun je zien hoe je bij de uitgang moet komen! (Mais is een natuurproduct, naar verwachting kan er vanaf eind juni gedwaald worden door het maisdoolhof.)

In de kinderboerderij kun je met dieren knuffelen.

Heb je trek gekregen van al dat ravotten en spelen? Dan gaat er een patatje wel in. Je krijgt gratis een frikandel )bij 4 patat 4 gratis frikandellen).

Kijk voor meer informatie op maisdoolhofvoorthuizen.nl

Aanmeldformulier