De tocht voert langs de mooiste plekjes...

Korting

Wintertocht met auto vanaf De Duikenburg in Echteld langs de mooiste plekjes, met hapje en drankje

Lekker knus en met z'n allen in de auto, genietend van een hapje en een drankje langs de mooiste plekjes en door de prachtige natuur. Klinkt dat niet fantastisch?

Stap in de auto en geniet onderweg van prachtige bossen, betoverende dorpjes, indrukwekkende kastelen en natuurlijk van het gezellige gevoel van het winterseizoen. Strek onderweg de benen en droom weg bij een schitterend uitzicht over het rivierengebied!

Bij vertrek krijgt u een tasje mee met lekkernijen zoals een sapje, wrap, carrotcake, scone en chocolaatje. Tijdens de diverse stops onderweg ontvangt u een heerlijk warm hapje en drankje (koffie of thee met keuze uit kaasbroodje, suacijzenbroodje of worstenbrood en soep, keuze uit erwtensoep, bruine bonensoep of tomatensoep). Bij terugkomst bij De Duikenburg staat er een drive-in buffet klaar met winterse kost: keuze uit hutspot, zuurkool, oerfriet, winters stoofvlees, Dukenburgse balletjes in jus, kinderfriet met snacks, desserts.

Uiteraard gelden ook tijdens deze tocht de coronamaatregelen. Zorg voor elkaar!

Terdege voordeelarrangement: twee volwassenen en twee kinderen € 89,00; twee volwassenen en drie kinderen € 99,00; twee volwassenen en vier kinderen € 109,00.

Reserveren verplicht (www.duikenburg.nl onder webshop).

Aanmeldformulier