Bij de Klaagmuur in Jeruzalem...

RD-Reizen

11-daagse RD reis naar Israël 9 t/m 19 oktober 2023

VOLGEBOEKT! U kunt u nog wel opgeven voor op de reservelijst. Neem dan contact met ons op. Per mail rbeunk@erdee.nl of bel abonneeservice 055 - 53 90 498.
Ontdek Israël van binnenuit.
Het is een boeiend en ingewikkeld land. U ervaart dat door indrukwekkende ontmoetingen met overlevenden van de Holocaust, Israëlische militairen aan de grens met Libanon, een orthodox Joodse rabbijn en een Palestijnse voorganger.
Naast de prachtige natuur (o.a. de Negevwoestijn) bezoeken we ook Bijbelse plaatsen zoals Jeruzalem en Bethlehem. Bijzonder is ook het deelnemen aan de sabbatsmaaltijd en het verblijf in kibboetsen.

Tijdens deze veelzijdige reis leert u Israël van binnenuit beter kennen, waarbij religie een belangrijke rol speelt. We bezoeken plaatsen uit de Bijbel, bewonderen de schitterende natuur en we verdiepen ons in de roerige geschiedenis van Israël. Maar ook ervaren we hoe het is om in dit land met allerlei politieke, maatschappelijke en militaire problemen te leven.

In Jeruzalem ontmoeten we onze RD-correspondent in Israël, voor een boeiend gesprek over actualiteiten, politiek en het leven in Israël. We verblijven op bijzondere plaatsen, zoals een Israëlische kibboets, aan de Dode Zee en natuurlijk ook in Jeruzalem.

Ga mee met deze interessante reis waarbij we ons verdiepen in Gods Woord en in het land van de Bijbel.

Reisleiders:  Jurriën Dekker (adjunct-hoofdredacteur van het RD) en Wim van Egdom, secretaris hoofdredactie RD en columnist.

NB Kies het juiste kamertype en klik die link aan voor het boeken.

Uitleg kamer optie 4: Boeking tweepersoonskamer met gescheiden bedden (boeking 1 persoon). Als u alleen boekt en u wilt een kamer met een ander delen van het gelijke geslacht, boek dan deze kamer. Dan kijken wij of wij een kamergenoot voor u kunnen vinden. Hiervoor geldt een toeslag van € 20,- voor extra administratiekosten.

Bekijk hier het volledige reisprogramma.

Boek hier de kamer van uw keuze:

Maak uw keuze: