De kathedraal van Durham

RD-Reizen

11-daagse RD reis naar Schotland en de Schotse Hooglanden 26 juni t/m 6 juli 2023

Het Reformatorisch Dagblad organiseert een (kerk)historische reis naar Schotland. Ook maken we een dagtocht naar de Schotse Hooglanden waar we genieten van de prachtige natuur en een boottocht maken. Reist u met ons mee?

Deze 11-daagse rondreis staat in het teken van de Schotse kerkgeschiedenis. We staan o.a. stil bij  het werk en leven van de Erskines, Knox, Rutherford en McCheyne. In de 17e eeuw waren er hevige vervolgingen van de Covenanters. Namen als John Livingstone, Alexander Peden of John Brown gaan meer voor u leven.

We bezoeken de eerste dagen plaatsen die verbonden zijn aan de Schotse kerkvaders. We beginnen de reis in Durham en Perth. Op weg naar Perth passen we de Schotse grens. Gretna Green is het eerste stadje na de grens. Het is bekend vanwege de 'huwelijkssmederij'. Hier werden vroeger veel huwelijke gesloten om de Engelse wet te omzeilen. Ook bezoeken we de koningsstad Stirling. Deze stad is de toegangspoort tot de Schotse Hooglanden. We maken een natuurtocht met de bus door de Schotse Hooglanden en we gaan varen op Loch Lomond. The De reis eindigt in Edinburgh en Glasgow.

Tijdens deze boeiende reis staan kerkhistorie, cultuur en natuur centraal.

Reisleider: Prof. dr. A. Baars, emeritus hoogleraar praktische theologie. Ook diende hij als predikant de gemeente van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Middelharnis.

Reist u met ons mee?

Aanmelden voor 20 april 2023.

NB Kies het juiste kamertype en klik die link aan voor het boeken.

Uitleg kamer optie 4: Boeking tweepersoonskamer met gescheiden bedden (boeking 1 persoon). Als u alleen boekt en u wilt een kamer met een ander delen van het gelijke geslacht, boek dan deze kamer. Dan kijken wij of wij een kamergenoot voor u kunnen vinden.

Is een kamer al volgeboekt? Dan kunnen we u op de reservelijst boeken. Neem dan contact met ons op. Per mail rbeunk@erdee.nl of bel abonneeservice 055 - 53 90 498.

Bekijk hier het volledige reisprogramma.

Boek hier de kamer van uw keuze: