Ontdek samen met Terdege de schoonheid van Leuven...

Terdege-reizen

2-daags sportief Terdege vriendinnenuitje naar Leuven D.V. 16 en 17 september 2022

Gevels waar je naar blijft kijken, gezellige pleinen om lekker op neer te strijken, mooie boetiekjes, een prachtig aangelegde Kruidtuin en het Groot Begijnhof: Leuven heeft veel moois! Daarom organiseert Terdege een sportieve tweedaagse vriendinnenreis naar deze stad. Ga je ook mee?

Na de koffie met gebak rijden we naar het centrum van Leuven waar je kunt genieten van o.a. de prachtige gevels en leuke boetiekjes. De bus brengt ons 's middags buiten de stad voor een 3-uur durende fietstocht door en langs Leuven o.l.v. een gids. Er wordt regelmatig gestopt voor uitleg en onderweg is er een tussenstop met een drankje op een van de vele gezellige terrasjes in Leuven. Na de fietstocht ontvangt u nog een leuke verrassing. Na inchecken in het hotel dineert u in een leuk restaurant in het centrum.

's Morgens kan je lopend verder Leuven ontdekken zoals de Kruidtuin, het Groot Begijnhof en de vele parken die Leuven rijk is. waar de bus je ophaalt om naar de universiteit te brengen. Daar staat koffie met lekkers klaar en zal Hélène Selderhuis uitleg geven. Na een gezamenlijke maaltijd met soep, brood en salade vertrekken we naar Nederland.

Reisleiding: Gisette van Dalen, chef-redacteur en Jeannette Zeeman, bladmanager.

Het is een sportief uitje met een fietstocht en er wordt veel gelopen. Je dient goed ter been te zijn!

Voor het volledige programma en prijzen  verwijzen we je naar het reisprogramma dat je hier kunt downloaden.

Aanmeldformulier

1

2

3

4

Vul hier uw gegevens in

Deelnemer toevoegen

De organisatie van deze reis hebben we uitbesteed aan Image Travel. Op deze reis zijn de algemene reis- en annuleringsvoorwaarden van Image Travel van toepassing. Als de reis voldoende deelnemers heeft, ontvangt u van Terdege een schriftelijke bevestiging. Daarna ontvangt u van Image Travel de factuur voor betaling.