De Menkemaborg in Uithuizen.

Terdege-reizen

3-daagse busreis naar Groningen D.V. 7 t/m 9 september 2021
Volgeboekt! Meld u aan voor op de reservelijst!

Tijdens deze driedaagse reis staan kerken, natuur en cultuur in de stad en de provincie Groningen centraal.

Ds. Van Kooten brengt u tijdens een wandeling op de mooiste (kerkhistorische) plekken van de stad Groningen zoals de Korenbeurs, de Nieuwe Kerk, het oude universiteitsgebouw en de oude begraafplaats waar Hendrik de Cock en zijn vrouw begraven zijn. U krijgt een rondleiding in de Martinikerk.

We gaan ook een dag naar Schiermonnikoog. ’s Morgens heeft u zelf alle tijd om het dorpje Schiermonnikoog te verkennen. ’s Middags gaat u met een huifkar op pad of u kiest voor een wandeling o.l.v. een gids door een uniek natuurgebied.

We rijden met de bus ook een prachtige route door 'Het Gouden Pad'. Deze route gaat door het gebied Duurswold in het oosten van Groningen langs monumentale boerderijen. U bezoekt 's morgens de Menkemaborg in Uithuizen. ’s Middags kunt u de prachtige schilderijen van kunstschilder Henk Helmantel bewonderen en gaan we samen zingen in het Adreaskerkje dat naast het huis van Helmantel is gelegen.

Via Drenthe rijden we terug naar de opstapplaatsen. Onderweg stoppen we voor het afscheidsdiner.

Reisleider: ds. M. van Kooten (columnist van Terdege)

In verband met corona is het programma onder voorbehoud. Mocht een onderdeel niet door kunnen gaan, dan zorgen we voor een alternatief. Er wordt een extra grote bus ingezet, zodat u onderling op afstand van elkaar kunt zitten. Op dit moment geldt er nog een mondkapjesplicht in de bus. Ook met het programma houden we rekening met de geldende maatregelen.

Voor hotel- en prijsinformatie verwijzen we u naar het reisprogramma dat u hier kunt downloaden.

Aanmeldformulier

1

2

3

Vul hier uw gegevens in.

Als u voor een 2-persoonskamer kiest met 2x eenpersoonsbedden, en u deelt deze kamer, anders dan met een echtgeno(o)t(e), vul dan in het veld Deelt kamer met de naam in van degene met wie een kamer deelt. Dan boeken we u samen op een kamer.

Vul unieke emailadressen in bij deelnemer 1 en 2.

Als u voor een 2-persoonskamer kiest met 2x eenpersoonsbedden, en u deelt deze kamer, anders dan met een echtgeno(o)t(e), vul dan hier de naam in van degene met wie een kamer deelt. Dan boeken we u samen op een kamer.

Vul hier de naam en het telefoonnummer in van de thuisblijver(s).

Deelnemer toevoegen

Zodra de reis vertrekgarantie heeft, krijgt u een bevestiging en wordt de factuur toegestuurd.