Vanaf de Maas gezicht op Maastricht (foto Eighty8things)

RD-Reizen

3-daagse RD reis naar Zuid-Limburg D.V. 31 mei t/m 2 juni 2022. DEZE REIS IS GEANNULEERD WEGENS GEBREK AAN BELANGSTELLING!

We organiseren nu een dagtocht naar Belgisch Limburg op woensdag 1 juni. Onder juni op de site treft u de dagtocht aan met meer informatie.
Het Reformatorisch Dagblad organiseert een 3-daagse reis naar Zuid-Limburg. We steken ook de grens over naar België. We bieden u een gevarieerd programma met o.a. bezoek aan een landbouw- en mijnmuseum, een huifkartocht, vaartocht, rondleiding in Maastricht en bezoek aan de evangelisatiepost in Tongeren. Reisleider is Aad van Toor, oud-journalist bij het Reformatorisch Dagblad. Reist u ook mee?

We nemen u graag mee op ontdekkingstocht naar Zuid-Limburg, een stukje buitenland in eigen land. We bieden u een gevarieerd programma waarbij natuur, cultuur en historie centraal staan. In het Noord-Limburgse openluchtmuseum De Locht ziet u de ontwikkeling van keuterboer tot modern agrarisch ondernemer. Ook maakt u kennis met het mijnbouwverleden.

Met een gids ontdekt u Maastricht. Ook staat een huifkartocht en een wandeling in de Schinveldse bossen op het programma.  Vanaf een rondvaartboot geniet u op de Maasplassen van de mooie natuur.

We steken ook de grens over naar Belgisch Limburg voor een bus rondrit en een bezoek aan de evangelisatiepost in Tongeren, ruim 25 jaar geleden opgezet door de Stichting In de Rechte Straat.

Voor deze reis dient u wel mobiel te zijn. Er staan diverse wandelingen/rondleidingen op het programma.

Voor het volledige programma en prijzen verwijzen we u naar het reisprogramma dat u hier kunt downloaden.

Aanmeldformulier

1

2

3

Vul hier uw gegevens in

Altijd de keuze tussen 'Man' of 'Vrouw'

Alleen invullen als u een eenpersoonskamer boekt en u wilt met een ander persoon van het gelijke geslacht een kamer delen, vermeldt dan ja bij deze vraag of u een kamer wilt delen.

Deelnemer toevoegen

Als de reis voldoende deelnemers heeft, ontvangt u van het RD u een schriftelijke bevestiging. De organisatie van deze reis is uitbesteed aan Image Travel. U ontvangt dan van hen een factuur.
Op deze reis zijn de algemene reisvoorwaarden van Image Travel van toepassing.