De Brandenburger Tor in Berlijn

RD-Reizen

4-daagse RD-reis naar Berlijn D.V. 4 t/m 7 oktober 2022

Deze reis is volgeboekt! U kunt u nog wel opgeven voor op de reservelijst.

In Berlijn ligt de geschiedenis letterlijk op straat. Het was de stad waar Hitler zijn triomfen vierde. En waar hij op 30 april 1945 zelfmoord pleegde. Ruim voor de oorlog bloeide het Joodse leven in Berlijn als nergens anders. We nemen u mee met een wandeling door de Joodse Wijk. Het Holocaustmonument is een triest en blijvend teken van het streven van de nazi’s het Joodse volk uit te roeien. In het Museum Berlin Story Bunker ziet u de opkomst van het nationaal-socialisme en Hitler.

Oost en West zijn samengevoegd en dat maakt Berlijn tot een unieke metropool. We maken met een Nederlandssprekende gids een rondrit door Oost-Berlijn langs o.a. de Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie. 's Middags heeft u vrije tijd in Oost-Berlijn op  het Museumeiland. U krijgt tips voor excursies.

We maken ook een rondrit met gids door Potsdam en we bezoeken de tuinen bij het slot Sanssouci. Indrukwekkend op de laatste dag is de rondleiding in concentratiekamp Sachsenhausen.

We rijden terug naar Nederland waar een afscheidsdiner voor u klaar staat.

Voor het volledige programma en prijzen verwijzen we u naar het reisprogramma dat u hier kunt downloaden.

Aanmeldformulier

1

2

3

4

Vul hier uw gegevens in

Altijd de keuze tussen 'Man' of 'Vrouw'

Alleen invullen als u een eenpersoonskamer boekt en u wilt met een ander persoon van het gelijke geslacht een kamer delen, vermeldt dan ja bij deze vraag of u een kamer wilt delen.

Deelnemer toevoegen

De organisatie van deze reis hebben we uitbesteed aan Image Travel. Op deze reis zijn de algemene reisvoorwaarden van Image Travel van toepassing.
Als de reis doorgaat en u wilt mee, dan ontvangt u een factuur van Image Travel.

De organisatie van deze reis hebben we uitbesteed aan Image Travel. Op deze reis zijn de algemene reisvoorwaarden van Image Travel van toepassing. Image Travel is aangesloten bij de SGR. Als de reis doorgaat en u zich definitief heeft aangemeld, ontvangt u een factuur en Image Ttravel.