La Rochelle was het bolwerk van de Hugenoten

RD-Reizen

6-daagse RD-Hugenotenreis naar Frankrijk 3 t/m 8 juli 2023

Het Reformatorisch Dagblad organiseert een zesdaagse Hugenotenreis naar Frankrijk. We volgen hun spoor en bezoeken diverse musea. Daarnaast bezoeken we een kasteel met tuinen en het eiland Île d'Oléron aan de Atlantische kust. Stapt u ook in de bus?

Deze reis is reeds volgeboekt! U kunt u nog wel opgeven voor op de reservelijst!

Het Reformatorisch Dagblad organiseert in 2023 een zesdaagse reis naar Frankrijk die deels in het teken van de Hugenoten staat. We volgen een deel van hun spoor in Frankrijk en bezoeken diverse musea zoals Musée du Poitou en La Rochelle Museum voor Protestantse Geschiedenis. La Rochelle was destijds een sterk bolwerk van de Hugenoten. In het Kasteel Amboise zijn destijds 1200 Hugenoten gedood. Een meerwaarde van deze reis is de ontmoeting met een Franse predikant van een christelijke gemeente van gereformeerde traditie.

Daarnaast is er aandacht voor ontspanning. Geniet van de prachtige tuinen van landgoed de Chantilly en van het eiland Île d'Oléron met de kenmerkende oesterhuisjes. La Rochelle, een schilderachtige stad aan de Atlantische kust, is zeker ook een bezoek waard.

Reisleider: Dick van Meeuwen, oud-commissaris van Erdee Media Groep. Hij studeerde geschiedenis, o.a. die van de Hugenoten.

Reist u met ons mee?

Voor het boeken maken we gebruik van het go-tickets systeem. U hoeft echter niet via Ideal te betalen. Het ticket dat u per mail ontvangt, kunt u beschouwen als bewijs van inschrijving. Vandaar dat het bedrag op 0 staat. U ontvangt een factuur van Zang-Reizen voor de betaling. U ontvangt t.z.t. een schriftelijke bevestiging met informatie.

NB Kies het juiste kamertype en klik die link aan voor het boeken.

Aanmelden voor 1 maart, vol is vol!

Is een kamer al volgeboekt? Dan kunnen we u op de reservelijst boeken. Neem dan contact met ons op. Per mail rbeunk@erdee.nl of bel abonneeservice 055 - 53 90 498.

Bekijk hier het volledige reisprogramma.

Boek hier de kamer van uw keuze:

Maak uw keuze: