Fietsen langs de Grebbelinie

RD-Reizen

Abonneedag fietsen langs de Grebbelinie op de Utrechtse Heuvelrug VOLGEBOEKT! U kunt u nog wel opgeven voor op de reservelijst.

Deze abonneedag staat in het teken van de Grebbelinie. U wordt rondgeleid in een museum en op het buitenterrein in een loopgraaf en in een kazemat. Met de fiets rijdt u door bossen, langs heide en langs een landgoed.

Het begin- en eindpunt van de route langs historische plaatsen is bij Hoeve de Beek bij Woudenberg.

Naast de hoeve is een museum ingericht met een tentoonstelling over de Grebbelinie, de verdedigingslinie die door deze omgeving loopt. Een gids leidt u rond. Ook wordt er een film vertoond. De gids neemt u ook mee naar de Grebbelinie zelf. Achter de boerderij is een loopgraaf te zien en een kazemat.

Na de lunch rijdt u een gevarieerde fietsroute. Langs een deel van de Grebbelinie tot Amersfoort. Dan volgt een prachtige foute door bossen, langs heide en langs landgoed Den Treek.

U krijgt een goed beeld van de bevochten vrijheid in de regio Scherpenzeel  tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Aanmeldformulier

1

2

3

Vul hier uw gegevens in.

Als u met een andere familie boekt, wilt u dan hier even vermelden met wie dat is? Geboekt met... Dan boeken we u in dezelfde groep voor de rondleiding.

Altijd de keuze tussen 'Man' of 'Vrouw'

Als u met een andere familie boekt, wilt u dan hier even vermelden met wie dat is? Geboekt met... Dan boeken we u in dezelfde groep voor de rondleiding.

Deelnemer toevoegen

U ontvangt uiterlijk een week voor vertrek nog een schriftelijke bevestiging met informatie. Door u aan te melden aanmeldt, geeft u ons toestemming om het bedrag eenmalig automatisch van uw rekening af te schrijven.