Benieuwd naar het groeipoces van een asperge? Ga dan mee met de abonneedag naar Noord-Limburg

RD-abonneedag

Abonneedag Noord-Limburg aspergeboerderij, openluchtmuseum en evangelisatiepost 9 mei 2023

Ontdek het plattelandsleven in Noord-Limburg vroeger en nu. Uw wordt rondgeleid op een aspergeboerderij en bezoekt het openluchtmuseum De Locht. We sluiten de dag af bij de evangelisatiepost in Horst waar de koffie klaar staat.

De dagtocht is volgeboekt! U kunt u nog wel opgeven voor op de reservelijst. U kunt daarvoor contact opnemen met onze abonneeservice 055 - 53 90 498.

Bij aspergeboerderij Oppe Haes staat de koffie met vlaai klaar. U krijgt informatie over de geschiedenis en de aspergeteelt. U ziet tijdens de rondleiding het groeiproces en u krijgt tips over het bereiden van het Limburgse witte goud.

In openluchtmuseum De Locht staat de lunch klaar. U ziet hier niet alleen het plattelandsleven van vroeger in Noord-Limburg, maar ook de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van glastuinbouw, de champignon- en aspergeteelt en duurzame voedselproductie. Neem ook een kijkje in het Ambachtenstraatje en voor de dames is het textielpaviljoen een must.

Tot slot rijden we naar 'De Schuilplaats' in Horst van Stichting Evangelisatie Limburg. In dit overwegend Rooms-Katholieke gebied wordt iedere zondag Gods Woord verkondigd. Henk ter Maaten is als fulltime evangelist werkzaam op deze evangelisatiepost en vertelt u graag meer over de activiteiten zoals marktevangelisatie. De koffie staat klaar...

Stapt u ook in de bus voor deze boeiende abonneedag?