Stadsgracht in Breda

RD-Reizen

Abonneedag op het water (Marktocht), vaartocht langs havens, pittoreske dorpjes en schutten in een sluis D.V. 2 september 2021. Volgeboekt! U kunt u wel opgeven voor op de reservelijst. Bij voldoende belangstelling organiseren we nog een tocht.

Ga mee met deze prachtige boottocht die u afwisselend langs havens, sluizen en mooie dorpjes voert. Geniet van het oer Hollandse landschap dat aan u voorbij trekt.

Deze afwisselende vaarroute voert u o.a. via de Amertak en de havens van Oosterhout naar de Marksluis. We varen dan langs de volgende plaatsen: Breda, Terheijden, Zevenbergen, Standdaarbuiten, Stampersgat en Dinteloord. Bij Dintelsas vaar het schip via de sluis het Volkerak op. We varen stroomopwaarts en komen dan bij een van de drukste sluizen van Europa: de Volkeraksluizen. Hier gaan we schutten en varen dan vervolgens langs Willemstad, de havens van Moerdijk en de Moerdijkbruggen terug naar Drimmelen.

U kunt gratis parkeren in Drimmelen. De duur van de dagtocht is van plm. 10.00 tot 17.00 uur. Bij de prijs is inbegrepen:  's Morgens koffie/thee (2x) met gebak en 's middags een goed verzorgde lunch met soep, warme snack en salades. De boot is niet rolstoeltoegankelijk. Een rollator is geen probleem.

De boot houdt zich aan de RIVM richtlijnen.

Aanmeldformulier

1

2

3

Vul hier uw gegevens in.

Als u met een andere familie boekt (max. 2 personen per abonnement), die boeken apart en u wilt bij elkaar aan 1 tafel zitten, vermeld dan bij opmerkingen met welke familie u geboekt heeft.

Altijd de keuze tussen 'Man' of 'Vrouw'

Als u met een andere familie boekt (max. 2 personen per abonnement), die boeken apart en u wilt bij elkaar aan 1 tafel zitten, vermeld dan bij opmerkingen met welke familie u geboekt heeft.

Deelnemer toevoegen

U ontvangt uiterlijk een week voor vertrek nog een schriftelijke bevestiging met informatie. U betaalt ter plekke bij de rondvaartboot.