Ontdek met een gids Zilverstad Schoonhoven

RD-abonneedag

Abonneedag op het water met een stadswandeling door Schoonhoven dinsdag 4 juli 2023

Volgeboekt! U kunt u nog opgeven voor op de reservelijst! Stap in Lage Zwaluwe aan boord voor een dagtocht naar de zilverstad Schoonhoven. Via rivier De Noord en de Lek komen we aan in Schoonhoven waar een gidsen u meenemen langs de grachten en door nauwe steegjes.

Het Reformatorisch Dagblad biedt u in samenwerking met rondvaartbedrijf Zilvermeeuw opnieuw een mooie dagtocht op het water aan.

We varen langs het oude Centrum van Dordrecht waar de Grote Kerk een blikvanger is. We draaien de rivier De Noord op en passeren de molens van Kinderdijk. Via de Lek komen we aan bij Schoonhoven waar deskundige gidsen u rondleiden  door historisch Schoonhoven. De Zilverstad is bijna 700 jaar oud. Een stadswandeling door Schoonhoven is een verkenningstocht door het oude centrum van de stad. Schoonhoven is een prachtig oud stadje aan de oever van de Lek. Nu is het er slaperig en stil maar vroeger zijn hier de vreemdste dingen gebeurd. Wandel mee met de verteller langs de grachten en door de nauwe steegjes,. En maak kennis met de historische helden die Schoonhoven groot hebben gemaakt.

Ook zal het ambacht waaraan Schoonhoven haar naam als Zilverstad ontleent niet onbesproken blijven.

Cornell Heutink, directeur Erdee Media Groep, hoopt deze dag als gastheer aanwezig te zijn.

Stapt u ook aan boord voor een ontmoeting met het RD en andere abonnees?

Aanmelden uiterlijk voor 27 juni. Wacht niet te lang, vol is vol!