Ontdek met een gids het historische vestingstadje Woudrichem

RD-abonneedag

Abonneedag op het water met een stadswandeling door Woudrichem D.V. woensdag 20 juli 2022

Stap aan boord voor een dagtocht door het Land van Heusden en Altena, langs vestingstadjes en geniet van weidse vergezichten. U ontdekt Woudrichem met o.l.v. een gids en u bezoekt de Sint-Martinuskerk. De dag is volgeboekt! U kunt u nog wel opgeven voor op de reservelijst, vaak komen er nog plaatsen vrij door annuleringen.

Het Reformatorisch Dagblad biedt u in samenwerking met rondvaartbedrijf Zilvermeeuw opnieuw een mooie dagtocht aan.

We varen door het Land van Heusden en Altena. Geniet van vergezichten over polderlandschappen en historische (vesting)steden zoals Heusden. Over de Afgedamde Maas varen we langs Wijk en Aalburg en Veen. Na de lunch meren we af in Woudrichem, de enige stad van de Biesboschlinie. U wandelt met een gids (een uur) door Woudrichem en bezoekt  (30 minuten) de Sint-Martinuskerk. Dit is een protestantse kerk waar u uitleg krijgt over de geschiedenis van de kerk. Deze wandeling is speciaal voor u als abonnee georganiseerd.

Door de smalle ‘Biesboschsluis’ bij Werkendam komen we in het Nationaal Park De Biesbosch en varen over breed water terug naar Drimmelen.

Cees Hovius, manager commerciële zaken Erdee Media Groep, hoopt deze dag als gastheer aanwezig te zijn.

Stapt u ook aan boord voor een ontmoeting met het RD en andere abonnees?

Aanmeldformulier

1

2

3

Vul hier uw gegevens in.

Altijd de keuze tussen 'Man' of 'Vrouw'

Deelnemer toevoegen

Hartelijk dank voor uw aanmelding. U ontvangt nog een schriftelijke bevestiging. U hoeft niet vooraf te betalen. U betaalt voor u aan boord stapt. Contant of per pin. Annuleert op de dag zelf of een dag ervoor, dan kunnen er annuleringskosten berekend worden door de Zilvermeeuw.