Ontdek vanaf het water de bedrijvigheid in de Antwerpse haven

RD-abonneedag

Dagtocht met bus en boot naar de Antwerpse havens 4 oktober. IS VOLGEBOEKT! U kunt u nog wel opgeven voor op de reservelijst!

Stap in de bus in Drimmelen die u naar Antwerpen brengt voor een rondvaart door de Antwerpse havens. Per boot vaart u o.a. langs het Schelde-Rijnkanaal en het Volkerak terug naar Drimmelen.

Het Reformatorisch Dagblad biedt u in samenwerking met rondvaartbedrijf Zilvermeeuw een nieuwe dagtocht aan naar de Antwerpse havens.

U stapt in Drimmelen in een luxe touringcar (09.00 uur) die u naar de havens van Antwerpen brengt. Daar stapt u aan boord van de Z8, het nieuwste schip (elektrisch) van de Zilvermeeuw. U krijgt een uitgebreide rondvaart door de Antwerpse havens, die de grootste havens van België en de tweede grootste havens van Europa zijn. De bedrijvigheid in de havens blijft intrigerend om te zien.

De terugtocht naar Drimmelen leggen we varend af. Via het Schelde-Rijnkanaal varen we langs Tholen. Via de Volkeraksluizen varen we het Volkerak op, langs o.a. Willemstad en onder de Moerdijkbruggen door komen we rond 17.00 uur aan in Drimmelen.

Steef de Bruijn, hoofdredacteur van het Reformatorisch Dagblad, hoopt deze dag als gastheer aanwezig te zijn.

Stapt u ook aan boord voor een ontmoeting met het RD en andere abonnees?

Aanmeldformulier

1

2

3

Vul hier uw gegevens in.

Altijd de keuze tussen 'Man' of 'Vrouw'

Deelnemer toevoegen

Hartelijk dank voor uw aanmelding. U ontvangt nog een schriftelijke bevestiging. U hoeft niet vooraf te betalen. U betaalt voor u aan boord stapt. Contant of per pin.