Elke avond wordt in de stadspoort in Ieper de Last Post gespeeld...

RD-Reizen

Driedaagse busreis naar Belgie langs de slagvelden van WO I 12-14 september 2023

Het Reformatorisch Dagblad organiseert een driedaagse busreis naar België met als thema Eerste Wereldoorlog. Met name in Vlaanderen waren de gevolgen desastreus en de sporen zijn nog steeds te zien op de begraafplaatsen en in de loopgraven en kraters. Ga mee en herdenk mee...

Het Reformatorisch Dagblad organiseert een driedaagse busreis naar België met als thema Eerste Wereldoorlog. Met name in Vlaanderen waren de gevolgen desastreus en de sporen zijn nog steeds te zien op de begraafplaatsen en in de loopgraven en kraters. Men herdenkt nog elk jaar deze oorlog.

In Diksmuide bezoekt u de imposante IJzertoren: Een herdenkingsmonument voor de Vlamingen die in WOI zijn omgekomen. Daarna is er aandacht aan de zogenaamde Ieperboog, een deel van het westfront waar de verschrikkingen op hun hevigst waren. U bezoekt hier musea, waar u met foto's en voorwerpen de chaos en verschrikkingen van de oorlog beleeft. U loopt ook in en rondom de loopgraven.

Verder staat het In Flanders Fields Museum in Ieper op het programma en woont u de Last Post bij. In  Poperinge gaat u naar het Talbot House. Tot slot gaat u  naar het indrukwekkende Memorial Museum Passchendaele 1917.

Mis deze bijzondere reis niet, opdat wij niet vergeten!

Voor het boeken maken we gebruik van het go-tickets systeem. U hoeft echter niet via Ideal te betalen. Het ticket dat u per mail ontvangt, kunt u beschouwen als bewijs van inschrijving. Vandaar dat het bedrag op 0 staat. U ontvangt t.z.t. een schriftelijke bevestiging met informatie o.a. ook over de betaling.

NB Kies het juiste kamertype en klik die link aan voor het boeken.

Aanmelden uiterlijk voor 29 juli 2023, vol is vol! De reis heeft voldoende deelnemers om hem door te kunnen laten gaan, u kunt nog mee!

Mocht er een kamer uitverkocht zijn, dan kunt u zich opgeven voor op de reservelijst. Neem dan contact met ons op. Per mail rbeunk@erdee.nl of bel abonneeservice 055 - 53 90 498.

Bekijk hier het volledige reisprogramma.

Boek hier de kamer van uw keuze:

Maak uw keuze: