Walvis gespot...

RD-abonneeavond

[Kopie-5073] Beleef de natuur in IJsland en Amerika. RD abonneeavond in Apeldoorn D.V. 3 september 2021. VOLGEBOEKT! U kunt u nog wel opgeven voor op de reservelijst.

Beleef de overweldigende natuur van IJsland en Amerika. Natuurfotograaf Maas van de Ruitenbeek steekt regelmatig de landsgrenzen over voor het maken van prachtige natuurreportages. Hij toont u graag in beeld en geluid de overweldigende natuur van IJsland en van een deel van Amerika.

Natuurfotograaf Maas van de Ruitenbeek steekt regelmatig de landsgrenzen over voor het maken van prachtige natuurreportages. Hij toont u graag in beeld en geluid de overweldigende natuur van IJsland en van een deel van Amerika.

IJsland is ruim drie keer groter dan Nederland, maar telt slechts 375.000 inwoners. De natuur regeert er, met prachtige ruige landschappen met bergen en gletsjers. Prachtig om te zien zijn ook de vulkanen, geisers en heetwaterbronnen.

In Amerika bezocht Maas in de winter de Nationale parken Grand Tetons en Yellowstone. De temperatuur kan hier dalen tot -40 graden met sneeuwval tot drie meter! Maas kreeg een aantal dieren voor zijn lens zoals bizons, wapiti’s (Amerikaans edelhert), dikhoornschapen en coyotes.

Een boeiende avond voor jong en oud!

Aanmeldformulier

1

2

3

Vul hier uw gegevens in.

Deelnemer toevoegen

Betaling

Door u aan te melden geeft u ons toestemming om het bedrag automatisch van uw rekening af te laten schrijven. U ontvangt nog een schriftelijke bevestiging met informatie.