De Matterhorn in Zwitserland

RD-abonneeavond

Natuurpresentatie 'Reis door Europa' D.V. 24 juni in Apeldoorn

Europa kent een natuurlijke diversiteit. Hoge Bergen in Zwitserland en Oostenrijk, actieve vulkanen rond de Middellandse Zee. Natuurfotograaf Maas van de Ruitenbeek stelde een afwisselende presentatie samen. U kunt u verwonderen over de schoonheid van Gods schepping zonder zelf af te reizen...

In Europa zijn veel prachtige gebieden te vinden: de eindeloze vlakten (poesta's) in Hongarije met bijzondere flora en fauna, de hoge bergen in Zwitserland en Oostenrijk en de actieve vulkanen in en rond de Middellandse Zee. Natuurfotograaf Maas van de Ruitenbeek is al in veel van deze gebieden geweest, vaak op niet voor de hand liggende plaatsen. Hij heeft hierover een presentatie samengesteld, waarbij u meegenomen wordt op soms avontuurlijke reizen. Aan de hand van foto's, films en geluid krijgt u een beeld van de grote natuurlijke diversiteit van Europa. Naast prachtige en unieke beelden geeft Maas ook op en boeiende natuur achtergrondinformatie bij de foto’s. Maas neemt u op deze avond mee naar meer dan twintig Europese landen zoals de hierboven genoemde laten maar ook naar o.a. Wales, Schotland, Ierland, Tsjechië, Italië (o.a. Gran Paradiso en Sicilië), Griekenland (Zakynthos).

Reizen u en jij ook mee?

Als  u RD-abonnee bent, vul dan op het ticket bij code ABONNEEVOORDEEL (hoofdletters) in. Dan krijgt u € 3,00 korting en betaalt u voor een volwassene geen € 15,50 maar € 12,50 p.p.