Oorlogsschade in de Oekraïense stad Zhitomir

RD-abonneeavond

RD-abonneeavond over de oorlogssituatie in de Oekraïne D.V. vrijdagavond 22 april 2022. Deze avond is helaas geannuleerd in verband met te weinig deelnemers! U kunt u niet meer opgeven!

De oorlog in de Oekraïne raakt ook onze veiligheid. Een adviseur van de Navo gaat hier op in. Stichting Kimon vertelt over de hulptransporten die zijn opgezet en van het werk van het Licht dat doorgang vindt.

Deze avond zal een NAVO adviseur zijn persoonlijke ervaringen delen over het conflict in Oekraïne. Hoe is het conflict ontstaan en verlopen? Wat is de rol van de verschillende Europese landen en de NAVO? Wat betekent dit voor het Russische leger in de toekomst? Kortom alle ruimte voor vragen en discussie.

Na de pauze verzorgt Stichting Kimon een presentatie met beelden ‘Van kinderwerker naar zendeling in oorlog’

Stefanie de Wildt is werkzaam als kinderwerker in een pleeggezin in Oekraïne. Als de oorlog uitbreekt moet zij halsoverkop vluchten naar het westen van het land. Ook hier vallen bommen soms maar een paar honderd meter verderop. In deze mensonterende situatie mag zij dienen onder vluchtelingen om hen in het tijdelijke en geestelijke bij te mogen staan. Zo vertelde ze: “bij de kerk sprak ik een jonge jongen. Hij is gevlucht uit Kiev. Hier in het westen van het land mocht hij tot geloof komen. De Heere laat zich niet door een oorlog tegenhouden. Zijn werk gaat door!” Tijdens de abonneeavond wil Kimon iets vertellen over de hulptransporten die zijn opgezet en Stéfanie aan het woord laten over het werk van het Licht wat doorgang vindt in deze donkere tijden.

Als  u RD-abonnee bent, vul dan op het ticket bij code ABONNEEVOORDEEL (hoofdletters) in. Dan krijgt u € 3,00 korting en betaalt u voor een volwassene geen € 16,50 maar € 13,50 p.p.