Tulpenpracht in de Noordoostpolder

RD-abonneedag

Tulpentour en windmolens Noordoostpolder D.V. donderdag 28 april 2022. Er zijn nog vier plaatsen vrij!

Ga mee met de Tulpentour 2022 en maak kennis met een uniek en persoonlijk verhaal met de Noordoostpolder en haar schoonheid. Deze dag is volgeboekt! U kunt u nog wel opgeven voor op de reservelijst!

Stap in de bus voor de tulpentour 2022 verzorgd door de familie Renne. Zij laat u kennismaken met de Noordoostpolder en haar schoonheid.  Via een prachtige route door de polder over de dijk langs het IJsselmeer en langs de authentieke boerderijen kunt u genieten van de tulpenvelden die volop in bloei staan.

Bij aankomst vertelt de gids (derde generatie trotse Noordoostpolder) waarom u nu precies bij Renne beland bent. U krijgt een persoonlijk verhaal te horen. Het vervolg van het verhaal neemt u mee in de totstandkoming en realisatie van het windpark Noordoostpolder. Hier rijden we 's middags ook langs. U krijgt een goed beeld van de problemen en leermomenten. Ook neemt u een kijkje in het windmolen informatiecentrum.

Na de lunch met verse streekproducten vertrekt de bus voor de bollentocht en langs de windmolen. Langs de tulpenroute stoppen we bij een soortentuin. Hier staat een gids/oud-bollenteler u op te wachten om u bij te praten over de teelt van tulpen en alle soorten die er in de polder zijn. Bij terugkomst bij Renne krijgt u nog een kop koffie of thee met een bonbon.

Deze dag is ook geschikt voor mensen die minder mobiel zijn en een rollator gebruiken. Helaas kunnen mensen in een rolstoel niet mee in de bus.

Aanmeldformulier

1

2

3

Vul hier uw gegevens in.

Altijd de keuze tussen 'Man' of 'Vrouw'

Dit kan alleen als u in Hardinxveld-Giessendam opstapt.

Deelnemer toevoegen

Hartelijk dank voor uw aanmelding. U ontvangt nog een schriftelijke bevestiging. De factuur wordt u toegestuurd door Image Travel. Deze is verantwoordelijk voor de uitvoering van deze dagtocht. De algemene voorwaarden van Image Travel zijn van toepassing op deze dagtocht.