Het historische stadscentrum van Krakau

RD-Reizen

Zesdaagse RD- reis naar Polen met tussenstop in Berlijn en bezoek aan Auschwitz 18 t/m 23 september 2023

Het reformatorisch Dagblad organiseert een 6-daagse reis naar Polen met een tussenstop in Berlijn. Deze reis staat in het teken van de Tweede Wereldoorlog. Ook wordt concentratiekamp Auschwitz bezocht. Ga mee met deze indrukwekkende reis.

De reis is volgeboekt! U kunt u nog wel opgeven voor op de reservelijst.  Neem dan contact met ons op. Per mail rbeunk@erdee.nl of bel abonneeservice 055 - 53 90 498.

Deze reis staat in het teken van de Tweede Wereldoorlog. We maken een tussenstop In Berlijn waar we het Museum Berlijn Bunker Story bezoeken. Dit museum toont de opkomst van het nationaal-socialisme. Ook is de bunker nagebouwd waar Hitler zich schuilhield. We maken een bustour langs de highlights van Berlijn zoals de Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie.

De excursie naar vernietigingskamp Auschwitz zal ongetwijfeld diepe indrukken achterlaten. Ons hotel staat in Krakau; één van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa. U krijgt ook een rondleiding met een gids in de Joodse wijk waar we een museum bezoeken, een synagoge en een begraafplaats. Ook staan de zoutmijnen van Krakau op het programma waar een gids u rondleidt. Op de terugreis kunt u nog een wandeling in het Reuzengebergte.

Ga mee met deze indrukwekkende reis met een gevarieerd programma.

Voor het boeken maken we gebruik van het go-tickets systeem. U hoeft echter niet via Ideal te betalen. Het ticket dat u per mail ontvangt, kunt u beschouwen als bewijs van inschrijving. Vandaar dat het bedrag op 0 staat. U ontvangt een factuur van Beter Uit voor de betaling. U ontvangt t.z.t. een schriftelijke bevestiging met informatie.

NB Kies het juiste kamertype en klik die link aan voor het boeken.

Aanmelden voor 1 juni, vol is vol!

Bekijk hier het volledige reisprogramma.

Boek hier de kamer van uw keuze:

Maak uw keuze: