survival | reflectie | bezinning

Jongerenevent Beat the Battle D.V. 22 mei

Survival, reflectie en bezinning beleven met jongeren (16-21 jaar).

Ben je niet bang om vies te worden en heb je zin in een gezellige dag samen met heel veel andere jongeren? Meld je dan snel aan voor Beat the Battle.

Deze dag zal een mooie mix zijn van actieve survivalactiviteiten en bezinning. Onder andere korporaal Harold Huisjes, legerpredikant Duijvenboden en maatschappelijk werker Gerrit Jan Kattenberg zijn aanwezig. Zij zullen je uitdagen om de strijd aan te gaan en na te denken over de strijd van het leven.

-

Programma

Inloop tussen 12.15 en 12.45 en uitloop tussen 20.00-20.30

-

De commandanten

Harold Huisjes | Survival

Korporaal Harold Huisjes neemt ons mee in de wereld van defensie. Verdeeld in verschillende pelotons gaan we de strijd aan. Wie gaat dit winnen? Neem oude sportkleding mee, want je gaat zeker vies worden.

(Er is een mogelijkheid om je om te kleden)

Gerrit Jan Kattenberg | After action review

Maatschappelijk werker Gerrit Jan Kattenberg gaat met ons kijken naar onderwerpen als weerstand en hulp geven en ontvangen. Hoe kunnen we elkaar helpen als christen en waar lopen we tegenaan?

Wees maar niet bang dat je bij dit programmaonderdeel stil zult zitten 😉.

Ds. Duijvenboden | Bezinning

Legerpredikant Duijvenboden eindigt de dag met een Bijbelstudie. Hij gaat in op de battles die je met jezelf kan hebben en de strijd van iedere christen, waar Paulus ook over schrijft.