Terdege Vriendinnendag

Terdege abonneedag

Terdege Vriendinnendag D.V. 9 mei opgave reservelijst. Aanmelden alleen D.V. 8 mei ook mogelijk.

VOLGEBOEKT, bij aanmelding komt u op de reservelijst. Iedereen heeft zo zijn of haar verwachtingen over allerlei zaken of gebeurtenissen in ons leven. Maar wat is Bijbels verwachten? En is dat alleen van toepassing op geestelijke zaken? Deze vragen komen aan bod tijdens de Terdege Vriendinnendag. Het thema is: ”Mijn ziel verwacht...”

Ds. A.T. Vergunst uit Waupun (VS) zal spreken over vragen als: Wat is Bijbels uitzien? Hoe zit het met de relatie tussen gebed, geloof en verwachtingen. Hij gaat ook in op vragen die er kunnen leven rond diepe teleurstellingen. Want wat als God je leven totaal anders leidt dan je had verwacht?

Na de lezing volgt een kort interview met dr. Hannelie Groenewald. Zij en haar man Werner ervoeren dat God hen riep om in Afghanistan te gaan wonen en werken. Op 29 november 2014 overvielen drie gewapende opstandelingen van de Taliban hun compound waarbij zij Werner en de twee tieners doodschoten. Hannelie deelt haar levensgeschiedenis om God te eren en andere vrouwen te bemoedigen.

Middagprogramma keuze uit 1 workshop (ongeveer anderhalf uur):

Lezing Hannelie

Hannelie vertelt hoe ze hun leven in Afghanistan vormgaven en waarom ze na de verschikkelijke gebeurtenis niet instortte.

Deze workshop is vol! Duurzame beewrap

Tijdens deze workshop van Teunie Luijk maak je met behulp van een stukje stof en bijenwas een bee wrap. € 8,-.

Deze workshop is vol!  Krans van papieren bloemen.

Leonie van der Eems leert je hoe je een krans maakt met prachtige bloemen van papier. € 10,-.

Piekfijn kapsel

O.l.v. Hanna Roubos maak je bij elkaar een leuk en makkelijk feestkapsel (alleen mogelijk bij haar op schouderlengte of langer). € 8,-.

Deze workshop is vol! Groene krans

O.l.v. Judith en Karin van “Van Seizoen” ga je aan de slag om op een ring van 30 centimeter een mooie krans te maken. € Kosten: 17,50 (excl. lint).

Deze workshop is vol! Schilder een stilleven

Schuif aan bij deze leuke workshop van kunstenaar Emmy Boer. Neem een foto van een stilleven of een bloem mee en maak met acrylverf een mooi schilderij! € 10,-.