Bedankje aanmelden Winterse abonneedag in Apeldoorn 5 januari 2023

Geachte deelnemer aan de winterse abonneedag,

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor de winterse abonneedag in Apeldoorn op D.V. donderdag 5 januari 2023. De dag begint in het RD-gebouw in Apeldoorn, Laan van Westenenk 12.

Programma:

Inloop vanaf 10.00 uur tot 10.15 uur. We vragen u uiterlijk 10.15 uur aanwezig te zijn in verband met de indeling in groepen.

Ter plekke wordt u ingedeeld in groepen:

koffie/thee/chocolademelk met koek

15 minuten rondleiding in newsroom

45 minuten natuurpresentatie 'Mooie meedogenloze winters!

Als u kiest voor een lunch in ons restaurant: dat is resp. om 12.00 uur of 12.30 uur.

U krijgt een routeboekje mee voor de autorit en quizvragen. Stop zeker bij 't Leesten. Daar kunt u in de brasserie drinken en bij het informatiecentrum van Staatsbosbeheer ligt voor elk gezin 1 routeboekje klaar 'Winter op het Bosdierenpad'. Deze route voor kinderen t/m 12 jaar is plm. 1 km.

De route eindigt bij restaurant De Waldhoorn in Otterlo. Daar kunt u van 16.00 tot 17.00 uur de quiz inleveren en ontvangt u een goodiebag. Bent u later, dan kunt u de antwoorden mailen naar rbeunk@erdee.nl

Annuleringskosten

Als u annuleert, dan berekenen wij per persoon (ongeacht volwassenen of kinderen) € 2,50 p.p. boekingskosten. Heeft u een lunch besteld en annuleert u na 28 december, dan worden de kosten voor de lunch niet terugbetaald i.v.m. de doorgegeven bestelling.

We wensen u en jou alvast een fijne dag.

Met vriendelijke groet,

Reformatorisch Dagblad