Het hotel in Stadtkyll ligt in het hart van de Vulkaaneifel

Hotelarrangement

2-, 3- of 4-daags arrangement all inclusive in de Duitse Vulkaaneifel vanaf € 219,- p.p.

U verblijft in het driesterren hotel am Park Stadtkyll, gelegen in de prachtige Vulkaaneifel. Ontdek lopend deze mooie streek en geniet van het uitzicht of fiets over de mooiste vulkaanheuvels. De historische plaatsen zoals plaatsen Bad Münstereifel, Monschau en Trier liggen binnen handbereik. Ontspan aan de Kronenburger See. Bezoek ook de Vulkaangarten in Steffelen. Wandel langs vulkaanwanden. Het hoogtepunt is de imposante krater.

Alle kamers beschikken over een badkamer met inloopdouche, toilet, föhn Ten WiFi. Beide restaurants en alle hotelkamers zijn te bereiken met de lift. De ruime kamers beschikken over een badkamer, zithoek en een balkon of terras.

Het hotel is met het openbaar vervoer te bereiken. Er is een treinstation op ongeveer 4 kilometer afstand van het hotel in Jünkerath. Komt u met de auto? Dan is er een gratis parkeergelegenheid bij het hotel.

Informatie en boeken

Reserveren via www.goedverblijf.nl/erdee0223 of bel 085 - 489 90 19. Actie is boekbaar t/m 30 september 2023.

Erdee voordeelprijs: all inclusive arrangement 2 nachten vanaf € 219,- p.p. 3 nachten vanaf € 299,- p.p. 4 nachten vanaf € 379,- p.p.

Genoemde prijzen zijn op basis van 2 personen per kamer en beschikbaarheid, exclusief  verblijfsbelasting à € 0,75 p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking.

Alle informatie onder voorbehoud van prijs-, zet- en drukfouten en tussentijdse wijzigingen.

Aanmeldformulier