Hotel Oelen ligt op loopafstand van de Burcht van Bad Bentheim

Hotelarrangement

3-daags arrangement in Bad Bentheim voor slechts € 99,- p.p.

Op slechts 13 kilometer van de Nederlandse grens bij Oldenzaal, ligt Hotel Oelen. Dit gastvrije 3-sterren hotel is gelegen in het pittoreske Bad Bentheim op loopafstand van het centrum met Kasteel Burg Bentheim en het Schloßpark.

Hotel Oelen beschikt over 17 kamers die gemoedelijk zijn ingericht. U zult zich hier snel thuis voelen! De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Sommige kamers beschikken over een zithoek. Er is gratis internet in het hele gebouw.

Een bezoek aan de Burcht is zeker de moeite waard. De zus van koningin Emma heeft hier gewoond. De speelkamer van prinses Wilhelmina is nog te zien als koningin Emma met de kleine Wilhelmina hier logeerde.

Op een kwartier afstand, op de grens met Duitsland en Nederland ligt het natuurgebied Lutterzand waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Evenals Landgoed Singraven met de watermolen bij Denekamp.

Abonneevoordeel: 2 nachten voor slechts € 99,- p.p. i.p.v. € 141,- p.p. Genoemde prijs is p.p. o.b.v. 2 personen per kamer, exclusief verblijfsbelasting à € 1,80 p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking. U kunt het arrangement meerdere malen achter elkaar boeken.

Dit hotel is boekbaar t/m 20 december 2022.

Alle informatie onder voorbehoud van prijs-, zet- en drukfouten en tussentijdse wijzigingen.

Reserveren via www.goedverblijf.nl/erdee0922 of bel 085 - 489 90 19.

Aanmeldformulier