Bolsward is een goed bewaard gebleven Hanzestad

Hotelarrangement

3-daags voordeelarrangement in Hotel de Wijnberg in hartje Bolsward voor € 144,50 p.p.

Gelegen in het centrum van Bolsward, in het hart van Friesland, vindt u het 3-sterren Hotel Grand Café de Wijnberg. Bolsward is niet alleen één van de elf Friese steden maar ook een goed bewaard gebleven Hanzestad. Een wandeling door de stad voert u langs de grachten naar heel wat schilderachtige straatjes. Met een van de mooiste stadhuizen van Nederland en de ruïne van een oude Kloosterkerk midden in het stadscentrum.

Hotel Grand Café de Wijnberg staat van oudsher bekend als het gastvrije stadshotel waar u heerlijk kunt lunchen, dineren en overnachten. Een prima plek om even bij te komen tijdens een vakantie of zomaar een heerlijk verzorgd weekendje weg. Het hotel beschikt over kamers die voorzien zijn van een tweepersoonsbed met twee losse matrassen, een zitgedeelte, gratis WiFi en een eigen badkamer met douche, wastafel, gratis toiletartikelen, een föhn en toilet.

Erdee voordeelprijs: 2 overnachtingen voor € 144,50 p.p. Genoemde prijs is p.p. o.b.v. 2 personen per kamer, exclusief verblijfsbelasting à € 2,75 p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking. Eenpersoonstoeslag € 12,50 p.n. U kunt het arrangement meerdere malen achter elkaar boeken.

Dit hotel is boekbaar t/m 31 oktober 2023.

Alle informatie onder voorbehoud van prijs-, zet- en drukfouten en tussentijdse wijzigingen.

Reserveren via www.goedverblijf.nl/erdee0223 of bel 085 - 489 90 19.

Aanmeldformulier