De Brandenburger Tor in Berlijn

Hotelarrangement

4-daags hotelarrangement in historisch Berlijn voor slechts € 149,- p.p.

Berlijn wordt gezien als een van de levendigste en meest veelzijdige hoofdsteden van Europa. Oost en West zijn samengevoegd en dat maakt Berlijn tot een unieke metropool. Berlijn beschikt over vele musea die o.a. herinneren aan de Tweede Wereldoorlog en aan de DDR tijd. De stad is goed bereikbaar met eigen auto, trein of vliegtuig.

Berlijn beschikt verder over talloze winkelgelegenheden en bezienswaardigheden. Optimaal genieten dus tijdens een hotelarrangement Berlijn!

U verblijft in het ****Mercure Hotel Berlijn Tempelhof. Direct bij het hotel is een metrostation. Binnen tien minuten bent u bij de Alexanderplatz, thuisbasis van vele belangrijke bezienswaardigheden in Berlijn.

Abonneevoordeel: Vier dagen voor slechts € 149,- p.p. i.p.v. € 198. Op basis van 2 personen per kamer. Toeslag 1-persoonskamer € 90,00. 1 kind t/m 12 jaar gratis op de kamer van de ouders.

Dit arrangement is geldig aankomst dagelijks tot 31 december 2023 op basis van beschikbaarheid en eigen vervoer, ook tijdens de feestdagen.

INFORMATIE EN BOEKEN

Via https://www.hotelsinduitsland.com/nl/mercure/mercure-hotel-berlijn-tempelhof/refdag-berlijn-arrangement/ of bel met Hotels in Duitsland.com 085- 043 9675, of mail naar info@hotelsinduitsland.com o.v.v. lezersaanbieding Reformatorisch Dagblad. Voor vragen bel met Hotels in Duitsland 085-0439675.

Aanmeldformulier