De fietstocht voert ook langs pittoreske dorpjes zoals Hindeloopen...

Hotelarrangement

5-daagse fietsvakantie Zuidwest Friesland voor € 359,- p.p.

Geniet in Súdwest Fryslân, een kleurrijk gebied welke de tevens de naam 'Waterland van Friesland' draagt. Uniek door het groene landschap en het mooie water en bekend van de watersport op meren zoals het Sneekermeer, de Fluessen, Tjeukemeer, Oudegaasterbrekken, Heegermeer en het Nannewiid. Alle Friese meren staan met elkaar in verbinding. Het levert prachtige waterlandschappen op en eindeloos veel mogelijkheden voor waterpret of zoals ze in Friesland zeggen 'wetterwille'.

Súdwest Fryslân is een prachtig gebied vol met historie, cultuur en natuur. Bezoek de charmante plaatsen waaronder koffiestad Joure en Lemmer, waar u kunt winkelen in de gezellige straatjes. Daarnaast liggen maar liefst zeven van de Elfsteden in Zuidwest-Friesland: Sneek, IJlst, Sloten, Hindeloopen, Workum, Stavoren & Bolsward. Uw bagage wordt van hotel naar hotel vervoerd.

Abonneevoordeelprijs: 5 dagen (4 nachten) voor € 359,- p.p. Genoemde prijzen is o.b.v. 2 personen per kamer, excl. verblijfsbelasting à € 1,50 p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking. De eenpersoonstoeslag is op aanvraag.

Dit hotel is boekbaar t/m 31 oktober 2023.

Alle informatie onder voorbehoud van prijs-, zet- en drukfouten en tussentijdse wijzigingen.

Reserveren via www.goedverblijf.nl/erdee0423 of bel 085 - 489 90 19.

Aanmeldformulier