Resort Hotel Bad Boekelo

Hotelarrangement

Halfpension arrangement 4-sterren Hotel Bad Boekelo in Twente vanaf € 99,- p.p.

Resort Bad Boekelo is een landelijk gelegen 4-sterrenhotel midden in het gemoedelijke Twente. Natuur, cultuur en geschiedenis liggen allemaal, net als de aangename winkelstad Enschede en Duitsland, ‘om de hoek’. Dit familiehotel heeft alles in huis voor een paar dagen weg! De hotelkamers bevinden zich op de begane grond of op de 1e etage en beschikken allen over een terras of balkon. Tevens beschikken alle kamers over een zitje, een badkamer met een bad of douche en toilet.

Abonneevoordeel: 2 nachten vanaf € 99,- p.p. i.p.v. € 159,- p.p. Vanaf april t/m september € 119,- p.p. Exclusief verblijfsbelasting à € 2,80 en p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking. • Extra nacht incl. ontbijt € 42,50 p.p.p.n. U kunt het arrangement meerdere malen achter elkaar boeken.

Dit hotel is boekbaar t/m 30 december 2022.

Alle informatie onder voorbehoud van prijs-, zet- en drukfouten en tussentijdse wijzigingen.

Reserveren via www.goedverblijf.nl/erdee0122 of bel 085 - 489 90 19.

Is er de komende tijd weinig beschikbaarheid in dit hotel? Dan is de Johanneshoeve in Twente, beoordeeld met een 9!, en prima alternatief. Kijk op beleefenontmoet.nl onder voordelen voor het aanbod of kijk op www.goedverblijf.nl/erdee0822

Aanmeldformulier